4 app, amely nélkül nem tudok élni

A cím nyilván túlzás, de ezek az appok nagyon megkönnyítik az életem.

 

 

Mivel hozzám hasonlóan köztetek is sokan vannak, akik egészségtudatosan igyekeznek élni, mindamellett ezer dolguk van, így jól jön egy kis segítség a mindennapokban.

 

  1. BUSUU
  2. YAZIO
  3. CLUBHOUSE
  4. DELICIOUSLY ELLA

 

BUSUU

Ez a leglogikusabban felépített, legátláthatóbb nyelvtanulós app, amivel valaha találkoztam. Nyelvtan és szókincs fejlesztő részekből áll, egy-egy etap 5-10 perces, így abszolút beleilleszthető még a legrohanósabb hétköznapokba is. Anyanyelvi beszélőknek küldheted el az irományaidat vagy hangfelvételedet, és készséggel segítenek.

YAZIO

Egy app a kajáláshoz. Először is felméri a céljaidat, aztán kiszámolja az ideális napi kalória beviteled értékét. Az ételeidet elemzi mikro- és makrotápanyagok szintjén is, illetve összeköthetted az okosóráddal, így az edzéssel elégetett kalóriákat is figyelembe veszi. Fizetős verziója táplálkozási terveket és recepteket is kínál, illetve jegyzetekkel és hangulatokkal egészítheted ki a naplódat.

 

CLUBHOUSE

Ő a legújabb kedvencem, egy zseniális közösségi app, amely azt modellálja, hogy leülsz egy asztalhoz beszélgetni érdekes emberekkel az általad választott, követett témákban. Audio alapú, így a hajaddal sem kell foglalkoznod, bárhol, bármikor becsatlakozhatsz egy izgalmas beszélgetésbe, előadásba, vagy te magad is megalkothatod a saját szobádat.  Akár Elon Musical is leülhetsz egy virtuális asztalhoz! A Clubhouse új, de akkora az érdeklődés, hogy bizony a nagy közösségi média portálok már megijedtek tőle… Egyelőre csak Iponon fut, meghívásos rendszerben működik, és annyit mondok, hogy fantasztikus. Ha csak egyetlenegy appot választhatnék, ez lenne az.

 

DELICIOUSLY ELLA

Nagyon összetett kis app, a népszerű vegán életmódblogger legkedvesebb receptjei, meditációi, rövid jóga gyakorlatok, kardió és barre edzés videók és növényi étkezés aktuális kérdéseiről szóló podcastok is szerepelnek benne. A nemrég megújított változatban szokáskövető kereket is találsz, ahol naponta nyomon követheted az étkezéseid, meditációid és edzéseidet is.

 

További tippek és hasznos ötletek az egyszerű mindennapokhoz EndoStrong Sisterhoodban!

 

Oszd meg a cikket:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

KI BESZÉL ITT ÉS MIÉRT?
NÁLAM VÁLASZT KAPSZ A KÉRDÉSEIDRE!

Árvai Nóra

pszichológus, párkapcsolati szakértő, perinatális szaktanácsadó, szakíró, életmód- és táplálkozási tanácsadó

Az első könyvem megjelenése után beérkezett rengeteg levélnek és segítségkérésnek köszönhetően váltottam az igazi hivatásomra, az Endoblogos tevékenységeimre. Életem nagy részét tölti ki a folyamatos képződés és tanulás, hogy a lehető leghatékonyabb segítséget tudjam nyújtani a hozzám fordulóknak.