1 év Árvai Nórával- 365 napos online életmód program

Elindult 365 napos online coaching programunk Szerezd vissza az életed! címmel. Egy éven keresztül minden nap- beleértve a hétvégéket és az ünnepnapokat is- kis feladatokat, gyakorlatokat fogsz kapni e-mailben illetve egy zárt, titkos facebook csoporton keresztül, amelyek hozzásegítenek önismereted és önbizalmad erősítéséhez, képességeidnek kiaknázásához, életed rendbe tételéhez fizikai, lelki és spirituális síkon is. A Program kidolgozója és vezetője Árvai Nóra pszichológus, life coach, szomatoterapeuta, Mindfulfit tréner.

A program díja hihetetlenül kedvező, mindössze 290 forint naponta. Ez kevesebb, mint egy eszpresszó ára, amit úgyis minden nap elköltenél, de ezúttal egy valóban értékes dologba ruházod be: saját magadba. 2019 a te éved lesz, jövő ilyenkorra az az ember lehetsz, aki mindig is szerettél volna lenni.Gondolkodj el a céljaidon, mire szeretnéd fordítani az előtted álló évet? Kilábalnál az érzelmileg bántalmazó kapcsolatodból? Abbahagynád a dohányzást? Lefogynál, vagy új, egészséges szokásokat alakítanál ki? Anyagi stabilitásra vágysz? Eleged van a magányosan töltött szombat estékből? Változtatnál az életmódodon? Megszabadulnál a fájdalmaidtól? Szeretnéd jobban kezelni a téged érő kihívásokat? Fogalmad sincs, mihez kezdj magaddal? Belefáradtál a taposómalomba? Jobban ki szeretnél állni magadért? Napi tíz perc, napi 290 forint. Velünk tartasz?   Bővebb információ és jelentkezés:  contact@endoblog.hu

Oszd meg a cikket:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

KI BESZÉL ITT ÉS MIÉRT?
NÁLAM VÁLASZT KAPSZ A KÉRDÉSEIDRE!

Árvai Nóra

pszichológus, párkapcsolati szakértő, perinatális szaktanácsadó, szakíró, életmód- és táplálkozási tanácsadó

Az első könyvem megjelenése után beérkezett rengeteg levélnek és segítségkérésnek köszönhetően váltottam az igazi hivatásomra, az Endoblogos tevékenységeimre. Életem nagy részét tölti ki a folyamatos képződés és tanulás, hogy a lehető leghatékonyabb segítséget tudjam nyújtani a hozzám fordulóknak.