Életmód- és Személyiségfejlesztő Nyári Tábor

By

Olyanról mesélek most, ami még nem volt az EndoBlog közel 9 éves történetében. Képzelj el egy nyári személyiségfejlesztő tábort, amelyen részt vehetsz bárhol is jársz a világban. Egy tábort, ahol egy szuper, motiváló közösség része lehetsz. Egy tábort, ahol jókedvűen szórakozva fejlődhetsz. egy tábort, amelyet szakértő pszichológus-coach vezet, így garantáltan biztonságban vagy, bullshitmentes övezetben. Egy tábort, amely megváltoztathatja az életedet. Velünk tartasz te is?

Dobpergés és fanfárok!:-)  Íme minden információ, amit tudnod kell az EndoBlog és a MindFulFit közös nyári táboráról.

Időpont: 2018. augusztus 7-21

Helyszín: Bárhol, ahol vagy éppen a világban. A tábor ugyanis online zajlik.

 

Hogyan működik a tábor?

A tábor egy online, zárt felületen zajlik, amelyhez két héten keresztül minden nap e-mailben kapod meg a jelszót. A tábor programja összetett, hiszen az élet legfontosabb területeire terjed ki: emberi kapcsolatok, párkapcsolat, szabadidő, munka, hivatás, anyagi biztonság, egészség, önmegvalósítás, életmód.

2 héten keresztül minden nap kapsz egy feladatot, egy kihívást, amely az adott nap témájához kapcsolódik, és amely pontban reggel 10 órakor érkezik meg hozzád. A feladatok egy része füzetet és elmélyülést igényelnek, másik része aktív cselekvést.  A feladatokat a két hetes táborra Árvai Nóra pszichológus, coach, mindfulfit tréner állította össze, így szakértő vezetés mellett teljes biztonságban és garantáltan bullshitmentes övezeteben vagy.

Minden naphoz személyre szabott olvasnivaló tartozik, amelyek segítenek az időmanagementben, az élet szervezésében, az emberi kapcsolatok alakításában, az önismeret fejlesztésében és a személyiségfejlődésben.

Az egészséges életmód jegyében minden nap kapsz egy rövid mozgásprogramot és az aznapi villámgyors és egészséges vacsora receptedet is. 🙂

A programon való részvétel naponta összesen 30 percet fog tőled igénybe venni, ennyi már elegendő hogy két héten belül megérezd a pozitív változást.

A nyári táborhoz tartozik egy zárt Facebook csoport is, hogy a közösség ereje és az aktív kommunikáció is motiváljon és segítsen.

Jelentkezni a contact@endoblog.hu email címen lehet. A helyek korlátozottak.

Várunk téged is, tarts velünk az EndoBlog-Mindfulfit nyári Életmód- és Személyiségfejlesztő Online Táborában!

contact@endoblog.hu

Augusztus 7-én indulunk!

Bővebb információ ITT