Indul a Tanulószoba!!!!

Meséltem nektek arról, hogy mostanában igen keveset aludtam… de cseppet sem bántam, hiszen végre elkészült a Nagy Szerelem Projectem, a Tanulószoba.

A Tanulószoba egy professzionális online felület, a te tanulósarkod, ahol kedvedre válogathatsz programjaim közül és nyomon követheted a fejlődésedet.

A Tanulószoba online programjai felölelik a modern pszichológia és a coaching területéről hozzám közel álló témákat, úgy mint

 • egészséges táplálkozás
 • személyes hatékonyság
 • személyes jóllét
 • önmegvalósítás
 • vállalkozásfejlesztés
 • idő- és figyelemmanagement
 • várandósság és szülésfelkészülés
 • anyaság, szülőség kihívásai
 • önfejlesztés, önismeret
 • családi kapcsolatok
 • sport, mozgás, jóga szerepe az életmódban
 • párkapcsolati coaching
 • life coaching
 • személyes életvezetési rendszer kialakítása

Képzelj el egy életet, ahol minden nap van időd egy kis jóleső mozgásra, minden reggel nyugodtan, összeszedetten, vidáman kortyolgatod el a kávédat, egy életet, amelyben nem hajt a tatár, ahol nálad a gyeplő, és hatékonyan kezedben tartod a dolgokat?

Egy életet, ahol büszke vagy magadra, és este elégedetten, szeretetben, büszkén hajtod álomra a fejedet, mert a munkádban és szülőként is elégedett vagy azzal, amit letettél az asztalra?

Képzelj el egy életet, ahol a kamaszod beavat a titkaiba, megosztja veled a problémáit, mert megbízik benned, mert egy csapat vagytok? Egy életet, ahol mindig van időd meghallgatni a gyermekedet, és jelen lenni, amikor szüksége van rád, sosem kell többé elhajtanod, hogy bocs, nem érek rá, el vagyok maradva…

Egy életet, amelyben tökéletesen tisztában vagy a szerepeiddel, és vidáman elmenedzseled őket, nem egy őrült, végtelen zsonglőrködésként éled meg a munkát, háztartást, szülőséget és párkapcsolati, családi teendőidet?

 Meredeknek tűnik? Pedig van megoldás! 

Április 13-án indul a jelentkezés az első kurzusom, – ez a 21 napos Életvezetési Program – amit a jelenlegi rendhagyó körülményeknek megfelelően home office és home schooling extrákkal láttam el szülők számára.

Ha már a könyöködön jönnek ki a női magazinok és a reggeli tv műsorok home office tanácsai, elolvastad, meghallgattad mindet, és továbbra is úgy érzed, összecsapnak a fejed felett a hullámok, fáradt vagy és semmire sem vágysz jobban csak egy kis szusszanásnyi szünetre, akkor ez a program neked való.

21 nap éppen megfelelő arra, hogy megismerd, kialakítsd és megszilárdítsd azt az életvezetési rendszert, ami a te erősségeidre alapoz, és a neked legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben nyújt támaszt, segítséget.

21 nap, minden napra jut egy lecke, egy gyakorlattal, egy gondolkodnivalóval. A regisztráció után semmi másra nem lesz szükséged,  mint internet kapcsolatra, és egy füzetre, amelyben a felmerülő gondolataidat vezeted és a gyakorlatokat elvégzed. A gyakorlatok kapcsán naponta 20-25 perces elfoglaltságra számíts.

A 3.  hét végére magabiztosabb, szervezettebb, produktívabb, harmonikusabb leszel, kiegyensúlyozottabb kapcsolatot ápolsz majd a pároddal és a gyermekeddel, kialakítod a személyes rendszeredet, amivel kézben tartod a mindennapjaidat akkor is, ha most home office-ból dolgozol és egyelőre fogalmad sincs, hogyan csináld ezt a gyerekkel megspékelve.

A 3. hét végére képes leszel nemet mondani akkor, amikor nemet érdemes mondani, képes leszel kommunikálni az igényeidet, képes leszel szembenézni a démonaiddal és kitervelni egy krízismenedzsment tervet is just in case, a biztonság kedvéért.  Elképesztő, eddig sosem látott önbizalommal vértez fel, hihetetlen erőt ad ez a tudás.

Tiéd lesz a 4H! Hatékonyabb, Határozottabb,  Harmónikusabb, Hálatelt Hős/Hősnőnő leszel!

Az Tanulószoba oldalán azt is elolvashatjátok, mit mondtak előtesztelőink a kurzusról! Nem mondom, hogy egyik-másik visszajelzést olvasva nem lábadt könnybe a szemem, igen, pontosan ezekért a mondatokért, ezekért az eredményekért, a sikereitekért érte meg karikásra nemaludni a szemeimet:-D

Az első 100 jelentkezőnek bevezető áron, 50% kedvezménnyel biztosítom a tréningen való részvételt.  Siess, le ne maradj erről a szuper lehetőségről!

Szeretettel várlak Téged is a csapatba!

Oszd meg a cikket:

KI BESZÉL ITT ÉS MIÉRT?
NÁLAM VÁLASZT KAPSZ A KÉRDÉSEIDRE!

Árvai Nóra

pszichológus, párkapcsolati szakértő, perinatális szaktanácsadó, szakíró, életmód- és táplálkozási tanácsadó

Az első könyvem megjelenése után beérkezett rengeteg levélnek és segítségkérésnek köszönhetően váltottam az igazi hivatásomra, az Endoblogos tevékenységeimre. Életem nagy részét tölti ki a folyamatos képződés és tanulás, hogy a lehető leghatékonyabb segítséget tudjam nyújtani a hozzám fordulóknak.