ÚJRA A PÁLYÁN! tréning egyedülálló anyáknak

 Szinglianyu Tréning

Tréninget  tart szerzőtársam és pszichológusunk, Árvai Nóra. A női csoportot célja: motiváció, önbizalom-tuning, önmagad elfogadása és megszeretése, szembenézés a Szinglianyus feladatokkal és problémákkal , párkapcsolati nehézségekkel, és hogy praktikus tippeket, trükköket sajátíthass el az életed megkönnyítésére. Mindezt egy játékos, jókedvű péntek délután-este keretében. Árvai Nóri szakértői vezetése alatt a tréning végére energiával, önbizalommal töltődsz fel, újra hiszel magadban, és olyan praktikák birtokában leszel, amely segít a Szinglianyu mindennapokban, sőt, új, energikus lényedre akár a nagy Ő is felfigyelhet végre!

im awsome

Időpont: 2014. október  10. péntek, 17:00-20:30-ig, a helyszín Budapest,Nóri 13. kerületi rendelője. A tréning ára 7490 ft. Bővebb infó jelentkezésedre adott válaszlevelünkben. Írj emailt ide a jelentkezéshez: vaskata@szinglianyublog.hu   vagy arvainora@szinglianyublog.hu

Ha szükséged lenne egy kis motivációra, inspirációra, hogy továbblendülj, de nem jó ez az időpont, ne csüggedj, mert Nóri egyéni tanácsadást is tart, ahol rugalmasan beszélhetitek meg az időpontot, vagy akár Skypeon is konzultálhattok. Ha szeretnéd, hogy végre ne érezd azt, hogy:

  • nem vagy elég jó anya
  • mindent elrontasz a pasikkal
  • selejtes vagy
  • kész káosz a lakásod
  • és az életed is
  • semmire nincs időd
ehelyett tudd, hogy tiéd a világ, mert Szinglianyu ÚJRA A PÁLYÁN! , akkor keresd Nórinkat bizalommal!
Nóri honlapján eléred! www.noraarvai.com/kapcsolat

 

szinglianyu blog logó

Oszd meg a cikket:

KI BESZÉL ITT ÉS MIÉRT?
NÁLAM VÁLASZT KAPSZ A KÉRDÉSEIDRE!

Árvai Nóra

pszichológus, párkapcsolati szakértő, perinatális szaktanácsadó, szakíró, életmód- és táplálkozási tanácsadó

Az első könyvem megjelenése után beérkezett rengeteg levélnek és segítségkérésnek köszönhetően váltottam az igazi hivatásomra, az Endoblogos tevékenységeimre. Életem nagy részét tölti ki a folyamatos képződés és tanulás, hogy a lehető leghatékonyabb segítséget tudjam nyújtani a hozzám fordulóknak.