Öngondoskodás- és Önfejlesztés Nyári Tábor Felnőtteknek

Képzelj el egy nyári  tábort, amelyen részt vehetsz bárhol is jársz a világban. Egy tábort, ahol egy szuper, motiváló közösség része lehetsz. Egy tábort, ahol jókedvűen szórakozva fejlődhetsz. egy tábort, amelyet szakpszichológus vezet, így garantáltan biztonságban vagy, bullshitmentes övezetben. Egy tábort, amely megváltoztathatja az életedet, elindíthat az önszeretet, saját magad támogatásának útján. 

 

 

Akár úton vagy, akár otthon, idén nyáron mindenképp lehetőséged van arra, hogy felejthetetlen, felhőtlen nyarad legyen.

Azokhoz szólok most, akik szeretnének egy felhőtlen, varázslatos nyarat, olyat, amilyen utoljára gyerekkorunkban adatott meg. Ugye, milyen jó volt?

A pihenés, az illatok, a főtt kukorica, a lángos, a törülköző a parton, a naptej a bőrödön, egy jó könyv és semmi de semmi más!

Most ezt a felhőtlenséget szeretném megidézi a számodra. Tarts velem 14 napon keresztül, kapcsolódjunk, és kövesd az olvasnivalókat, a gyakorlatokat, ajándékozd meg magad az öngondoskodással, a feltöltődéssel a folymatos rohanás helyett, ajándékozz magadnak életörömöt, lehetőséget, kapcsolódást, ajándékozz magadnak egy szuper nyarat az öngondoskodás jegyében.

Mert nagyon is megérdemled!

 

14 nap, napi 20 perc, olvasnivalók, önismereti gyakorlatok, játékok, mozgásanyagok, receptek a villámgyors nyári vacsorákhoz a teraszon…

Könnyed, izgalmas, nagyon szerettem várni a napi feladatokat, tényleg emlékezetes két hét, amely behozott három jó szokást is az életembe. Mostmár egy éve, hogy részt vettem a Summer Camp-en, de  ami napig gyakran előveszem a recepteket, minden nap szánok magamra legalább 15 percet, és nagyon jól érzem magam a bőrömben. Két hét elegendő volt, hogy elinduljak ezen az úton. Menjetek a Summer Camp-re, szeretni fogjátok!   Verus

 

ITT tudsz jelentkezni az online táborra Te is!

 

Oszd meg a cikket:

KI BESZÉL ITT ÉS MIÉRT?
NÁLAM VÁLASZT KAPSZ A KÉRDÉSEIDRE!

Árvai Nóra

pszichológus, párkapcsolati szakértő, perinatális szaktanácsadó, szakíró, életmód- és táplálkozási tanácsadó

Az első könyvem megjelenése után beérkezett rengeteg levélnek és segítségkérésnek köszönhetően váltottam az igazi hivatásomra, az Endoblogos tevékenységeimre. Életem nagy részét tölti ki a folyamatos képződés és tanulás, hogy a lehető leghatékonyabb segítséget tudjam nyújtani a hozzám fordulóknak.