Nekem ti vagytok a legfontosabbak, ezért…

A kijárási korlátozásokat érintő enyhítések kapcsán írom ezt a bejegyzést. Bár az EndoBlog kuckó a fővárosban van, és ezek az enyhítések egyelőre Budapestet nem érintik, mégis jó apropó ez, hogy a közeljövőt érintő tervekről beszéljünk.

Sokat gondolkodtam, nyissak-e ismét a személyes konzultációk felé, de mivel sokan azok közül, akik hozzám járnak érintettek krónikus betegségben, lombik folyamatban vannak  vagy várandósok- ( vagy hamarosan azok lesznek.-))- ezért az irántatok érzett  szeretet és felelősségérzet azt mondatja velem, májusban még maradjunk online.

Május végéig még kizárólag online pszichológiai konzultációkat, perinatális szaktanácsadást és életvezetési tanácsadást tudtok igénybe venni.

Szerencsére a tapasztalat azt mutatja, hogy közös munkánknak ez a formája is tökéletesen működik, így nekünk nem kell kapkodnunk.

Természetesen nagyon készülök arra, hogy amint biztonságos, újra személyesen is találkozzunk, nincs nap, hogy valami aprósággal – új virág, vicces párnahuzat,  illóolajok beszerzése az aromapárologtatóba, mennyei bio teák rendelése a számotokra és így tovább-  ne készüljek a napra, amikor az EndoBlog Kuckó ismét megnyitja majd a kapuit.

Érdekes dolog ez, mert miközben nagyon hiányoztok, mégis még közelebb érzem magunkat egymáshoz most, hogy a képernyőkön keresztül megismerkedtem kis kedvenceitekkel,  gyermekeitekkel, és életeteknek egy olyan szeletével, amely csak így megismerhető.

Csodálom akaraterőtöket, tenni akarásotokat és alkalmazkodóképességeteket, amelyben a rendkívüli körülmények között, egy világjárvány kellős közepén is napról napra egyre közelebb tudtok kerülni a céljaitokhoz.

Egy kis karantén, egy kis pandémia nem lehet akadály előttetek! Hát igen, ez egy ilyen közösség, ez ilyen csapat.

Boldog vagyok, hogy a céljaitok felé vezető  úton én lehetek a kísérőtök.

Foglalj időpontot  online ITT. 

Szeretettel:

Árvai Nóra

FRISSÍTÉS: Annyira bejött, annyira megszerettük, mert gyors, kényelmes, időtakarékos, intim és diszkrét, hatékony és profi, hogy úgy döntöttem, a koronavírus járvány vége után is maradunk online!

Oszd meg a cikket:

KI BESZÉL ITT ÉS MIÉRT?
NÁLAM VÁLASZT KAPSZ A KÉRDÉSEIDRE!

Árvai Nóra

pszichológus, párkapcsolati szakértő, perinatális szaktanácsadó, szakíró, életmód- és táplálkozási tanácsadó

Az első könyvem megjelenése után beérkezett rengeteg levélnek és segítségkérésnek köszönhetően váltottam az igazi hivatásomra, az Endoblogos tevékenységeimre. Életem nagy részét tölti ki a folyamatos képződés és tanulás, hogy a lehető leghatékonyabb segítséget tudjam nyújtani a hozzám fordulóknak.