Új kiadvány az EndoShopon: Pszichológiai önismereti tréning

Ez a munkafüzet olyan nőknek szól, akik szeretnék jobbá tenni az életüket, közelebb kerülni önmaguk megismeréséhez, saját maguk, saját testük és lelkük szeretetteli elfogadásához, szeretnének tenni az egészségükért.

Tele van olyan gyakorlatokkal és feladatokkal a modern pszichológia és a coaching világából, amelyek az elmúlt 8 év során nőkkel való munkám során a hatékonynak és hasznosnak, előrevivőnek bizonyultak. Eredetileg krónikusan betegséggel küzdő nőknek fejlesztettem ki a programot, később a visszajelzések alapján rájöttem, hogy nem csak az egészség de az általános jóllét, harmónia visszaszerzésében és fenntartásában is segít, így más nők számára is hasznosnak bizonyult.

Elég egy toll, naponta egy negyed óra én-idő és egy kis elhatározás, hogy végigmész az úton.

A nagy sikerű Te Tested Életmód Program pszichológiai tréning munkafüzete megfogja a kezed és végigvezet az úton, saját személyi coachod lesz otthonodban. Segítségével felderítheted azokat az okokat, amelyek hozzájárultak az egyensúlyodból való kibillenésedhez, rájöhetsz, melyek azok az életterületek, amelyekkel kiemelten kell foglalkoznod, és segít abban, hogy támogatva, szeretve visszatereld magadat az útra, amely a harmóniához, egészséghez, testi-lelki jólléthez vezet.

A munkafüzetben megtalálható feladatok átfogják az életed minden területét, legyen az egészség, párkapcsolat, szerelem, származási család, szociális- és baráti kapcsolatok, munka, hivatás, anyagiak, szabadidő, sport és hobbi, önismeret, önbizalom,önképzés- és fejlődés, stresszkezelés, relaxáció.

Ez a munkafüzet nem arra való, hogy a polcodon porosodjon, hanem arra, hogy használd, minden áldott nap. Írd tele gondolataiddal, érzéseiddel, válaszaiddal, céljaiddal. Mi egy csodaszép, fényes, csillogó borítójú, illatos munkafüzetet küldünk, de reméljük, hogy nem marad sokáig ilyen. Akkor jó, ha néhány hét/hónap múlva szamárfüles és kopott, egy igazi barátnak, segítőtársnak így kell kinéznie

Figyelem: a munkafüzet feladatait mindenki saját felelősségére végezheti. A gyakorlatok nem helyettesítik a pszichológus szakemberrel való konzultációkat.

A kép illusztráció.

A teljes cikket ITT olvashatod.

A munkafüzet ára 4390 ft, megrendelhető az ESHOP-ból ITT.

Jó munkát kívánok!

Árvai Nóra

pszichológus, coach, szakíró, MindFulFit tréner

 

ITT rendelheted meg

Oszd meg a cikket:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

KI BESZÉL ITT ÉS MIÉRT?
NÁLAM VÁLASZT KAPSZ A KÉRDÉSEIDRE!

Árvai Nóra

pszichológus, párkapcsolati szakértő, perinatális szaktanácsadó, szakíró, életmód- és táplálkozási tanácsadó

Az első könyvem megjelenése után beérkezett rengeteg levélnek és segítségkérésnek köszönhetően váltottam az igazi hivatásomra, az Endoblogos tevékenységeimre. Életem nagy részét tölti ki a folyamatos képződés és tanulás, hogy a lehető leghatékonyabb segítséget tudjam nyújtani a hozzám fordulóknak.