Fontos változások 2021 januártól

By Endometriózis

Szeretnélek tájékoztatni néhány fontos változásról, amelyek 2021 januártól lépnek életbe az EndoBlognál, és téged is érinteni fognak.

 Három módon fogunk tudni együtt dolgozni a jövőben.

  1. Online konzultáció (egyéni vagy páros, magyar vagy angol nyelven)
  2. La Femme- Egészségtudatos Nők klubja
  3. 4 alkalmas Endometriózis Életmód Megoldáscsomag

Az  online pszichológiai konzultációk továbbra is elérhetőek. Ha pszichológusi minőségemben szeretnél velem együtt dolgozni, akkor az online konzultációt választ a bejelentkező rendszerben a legördülő menüből.

Ha párkapcsolati coaching szeretnél igénybe venni a pároddal, válaszd a páros konzultációt a legördülő menüből.

Ez a két szolgáltatás mostantól elérhető angol nyelven is, értelemszerűen ekkor válaszd az consultation/couple consultation english language opciókat.

 

A 4 alkalmas Endometriózis Életmód MegoldásCsomag egy komplex szolgáltatás, amelyben pszichológusi, szaktanácsadói, coach és életmód tanácsadói végzettségeim összességével vagyok legyen.  Ezt a verziót akkor válaszd, ha nem pszichológushoz szeretnél járni, hanem gyakorlatias, praktikus, személyedre szabott megoldást szeretnél a saját élethelzyzetetde az endometiózissal kapcsolatban.

Ez a program 4 darab  egy órás alkalomból áll, nem kell mind a négyet egyszerre lefoglalnod, de megjegyzésbe írd bele hogy a négyből hanyadik alkalom az adott dátum.

Az első alkalommal megismerem a személyes történetedet és élethelyzetedet, hogy személyre tudjam szabni a tudásomat a te céljaidnak leginkább megfelelő módon.

Az második alkalommal a táplálkozásoddal foglalkozunk, a harmadik alkalommal a kapcsolataiddal és a  stresszkezeléssel kapcsolatos módszereket tanítom meg, amikre elengedhetetlenül szükség van az endometriózissal való küzdelemben, a negyedik alkalommal pedig a mozgásprogramodat állítjuk össze, illetve összegzünk és szánunk időt arra is, hogyan álljon össze a fejedben a rendszer, és hogyan tudod biztosan felhasználni a megszerzett tudást, hogyan tudod a maximumot kihozni a tanultakból, és hogyan tudsz valóban az úton maradni akkor is, ha ezzel korábban problémáid voltak.

Itt találhatod infógrafikán a tematikát és az EndoBlog 4-es pillért.

 

 

 

 

 

Időpontot foglalni a pszichológiai konzultációra, párkapcsolati coachingra illetve a 4 alkalmas Komplex Endometriózis ÉletmódCsomagra ITT tudsz az időpontfoglaló rendszerben. 

 

Nagy szeretettel várlak!