BETEG ANYA

2012-ben a Medicina Könyvkiadó gondozásában jelent meg az endometriózisról szóló könyvem, amelynek kapcsán számtalan megkeresést kaptam a betegségben szenvedő nőktől. Ez az igény teremtette meg az alapot pszichológiai rendelőm megnyitására, ahol krónikus női betegségekben szenvedőknek segítek életminőségük javításában, céljaik elérésében, a gyógyulásban.

slider-konyv

Fontosnak éreztem, hogy közösséget hozzak létre az érintett nők számára, s egy olyan fórumot, ahol valódi segítséget kapnak. Így született meg a honlapom, az Endoblog, és a Facebook csoportunk is.

Mivel foglalkozom a rendelőben?

Krónikus női betegségekben szenvedőknek segítek pszichológusként, szomatoterapeutaként az életminőségük javításában, céljaik elérésében, a gyógyulásban. A pszichológiai rendelés mellett könyveket és blogot írok, Gyógyító Női Jógaterápiás foglalkozásokat tartok, komplexen közelítve a krónikus női megbetegedések- endometriózis, PCOS, termékenységi zavarok, daganatos megbetegedések- témájához.KÜLDETÉSEM: azt szeretném elérni, hogy módszerem segítségével a magyar nők közelebb kerüljenek önmaguk és testük szeretetteli elfogadásához, tudatosak, kiegyensúlyozottak, egészségesek legyenek!

A vállalkozás elérhetőségei: www.endoblog.hu www.facebook.com/endometriozisnelkul Székhely: Budapest

Miben segítem az pácienseimet?

Krónikus női megbetegedésekben szenvedőknek segít feltérképezni és megoldani állapotuk pszichoszomatikus hátterét, ezáltal leküzdeni az akár gyógyíthatatlannak nyilvánított betegségeket is. A pszichológiai tanácsadás mellett közösséget is építek az érintett nőknek. Célom, hogy a krónikus betegségekben érintett nők ne maradjanak egyedül, alkossanak közösséget, merjenek beszélni, beszélgetni!

Miért én?

Hazánkban jelenleg egyedül én foglalkozom szakértőként a krónikus női betegségek pszichológiájával. Nem titok, hogy érdeklődésem személyes indíttatású volt, hiszen magam is leküzdöttem egy gyógyíthatatlannak nyilvánított betegséget. Ex-betegként is és szakemberként is kamatoztattam tudásomat és tapasztalataimat, szívből, szenvedéllyel űzöm a hivatásomat. Felfogásom komplex, az egészséges étrend és a jógaterápia kiegészíti a pszichoterápiás konzultációkat, amelynek köszönhetően elért eredményeimre nagyon büszke vagyok.

996797_494055107338952_2083769762_n