BETEG ANYA

2012-ben a Medicina Könyvkiadó gondozásában jelent meg az endometriózisról szóló könyvem, amelynek kapcsán számtalan megkeresést kaptam az érintett nőktől. Ez az igény teremtette meg az alapot az EndoBlog létrehozására ahol  női betegségekben szenvedőknek segítek életminőségük javításában, céljaik elérésében.

Fontosnak éreztem, hogy közösséget hozzak létre az érintett nők számára, s egy olyan fórumot, ahol valódi segítséget kapnak. Így született meg a honlapom, az Endoblog, és a Facebook csoportunk is.

A pszichológiai konzultációk és az életmód- tanácsadás mellett közösséget is építek az érintett nőknek. Célom, hogy a krónikus betegségekben érintett nők ne maradjanak egyedül, alkossanak közösséget, merjenek beszélni, beszélgetni!

Miért én?

Nem titok, hogy érdeklődésem személyes indíttatású volt, hiszen magam is leküzdöttem ezt a gyógyíthatatlannak nyilvánított betegséget, az endometriózist.  Ex-betegként is és szakemberként is kamatoztattam tudásomat és tapasztalataimat, szívből, szenvedéllyel űzöm a hivatásomat. Felfogásom komplex, az egészséges étrend és életmódtanácsadás a kiegészítheti a konzultációkat, amelynek köszönhetően elért eredményeimre nagyon büszke vagyok.