SZINGLI ANYA

Segítség egyedülálló anyáknak

Vas Katával (a Szinglianyublog.hu bloggere) szövetkezve azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy az egyedülálló anyáknak segítsünk. Mindketten ebben a  cipőben járunk, egy-egy fiú gyermeket nevelünk elvált nőként.  Háztartás, munka, pénzkereset, gyereknevelés, baráti- és családi kapcsolatok ápolása, emellett magunkra, hobbinkra vagy feltöltődésre,  és egy esetleges új párkapcsolat kialakítására és megszilárdítására is kellene az idő.  Nem könnyű ma hazánkban egyedülálló anyának lenni.

Azt, hogy milyen szellemben gondolkodunk a témáról ITT olvashatod.

Négy módon segítünk Neked, ha Te is ebben a  cipőben jársz.

1. Szinglianyu könyv

Így légy boldog egyedülálló anya című könyvünk 2014 októberében jelenik meg. 

Pillants bele a tartalomjegyzékbe, ezekről a  témákról lesz részletesen szó a könyvben:

  1.    Egyedül maradni- a veszteség feldolgozása,
  2.    Életterv- az új élet kialakítása  (Célkitűzés, önbizalom-tuning, pszichológiai gyakorlatokkal szakértőnktől)
  3.    És a gyerek?  (válás bejelentése, feldolgozása, egyedülálló gyereknevelés, új férfi és a gyerek)
  4.    Szinglianyu mindennapok. (pénzügyek kezelése, anyagi-stabilitás tréning,  fáradtságűző tippek, időzsonglőrködés)
  5.    Hatékony stresszkezelés egyedülálló anyáknak
  6.    Mielőtt újra pasiznál, rakd helyre magad!
  7.    Szinglianyu randizik- így ismerkedj!
  8.    Az új párkapcsolat megszilárdítása
  9.    Szinglianyu topformában : (időmanagement, mozgás, egészség, háztartás, hobbi, feltöltődés, elégedett, boldog élet)

Könyvünk nélkülözhetetlen segítőtársad lesz a szinglianyu mindennapok során, segítségével te is vagány, vidám, fitt és kiegyensúlyozott szingianyu leszel  leharcolt, stresszes, magányos szinglianyu helyett. A könyv A5-ös méreténél és puha borítójánál fogva bárhová magaddal viheted, elfér a női táskában. Kis alakú,  de ami benne van, az hatalmas.

Az Így légy boldog egyedülálló anya című könyvet ITT találod meg.

szab könyvikém

2. Szinglianyu Tanácsadás

Budapesti rendelőmben vagy külföldön/vidéken élőknek Skype-on, 90 perces konzultáció, amelyben feltárjuk a jelenlegi élethelyzet kialakulásának okait, leszűrjük, mit tanulhatsz a múltból, a jövőre nézve pedig célokat tűzünk ki, és segítek abban, hogy ezeket a célokat miképpen érheted el.

Fő témák: traumák, válás feldolgozása, egyedülálló gyereknevelés, stresszkezelés, időmanagement, önismeret, önbizalom- és motiváció-tuning, párkapcsolati problémák megoldása, ismerkedés/randizás gyerek mellett, szabadidő-hobbi-feltöltődés, önmegvalósítás

Szükség esetén újabb találkozók megbeszélésére is sor kerülhet.

3. Szinglianyu Blog és Klub

Rendszeresen jelentkezünk praktikus és szórakoztató írásainkkal a www.szinglianyublog.hu-n.

4. Boldog Egyedülálló Anyaság Tréning

2017. szeptemberében tréninget tart pszichológusunk egyedülálló anyák számára. Legyél frissen elvált, özvegy vagy tudatosan egyedül gyermeket vállaló, olyan kihívásokkal nézel szembe, amelyek nagyobb stressznek tesznek ki téged. A tréning során jókedvű, vidám napot töltünk együtt, közben mégis mély és fontos témákkal foglalkozunk, mint a szakítás, válás, gyász feldolgozása, női önismeret- és önértékelés növelése, célkitűzés – és motiváció, stresszkezelés, motiváció, önmagad elfogadása és megszeretése, új szociális háló kiépítése, szembenézés az egyedülálló feladatokkal és problémákkal, párkapcsolati nehézségekkel, és hogy praktikus tippeket, trükköket sajátíthass el az életed megkönnyítésére. Árvai Nóra szakértői vezetése alatt a tréning végére energiával, önbizalommal töltődsz fel, újra hiszel magadban, és olyan praktikák birtokában leszel, amelyek segítenek az új életed mindennapjaiban.

A Tréningről bővebb információ és jelentkezés ITT.

4. Elvált Apa Tréning

5. A Szinglianyublogon mindezeken túl találsz Menjek vagy maradjak? konzultációt, Újrakezdés megcsalás után konzultációt, Segítség, borderline! vagy Segítség, nárcisztikus! konzultációt, Társtaláló Klubot, közösségi eseményeket. Szeretettel várunk!

szinglianyu blog logó